ÇİNE’DEN ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINA İŞ MAKİNESİ DESTEĞİ
Eklenme : 08.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DEN ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINA İŞ MAKİNESİ DESTEĞİ

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in deprem bölgesi için ilçede başlattığı yardım seferberliğine Çineli esnafın desteği sürüyor.



Yeni Aydın Taşıyıcılar Kooperatifi ve Kardeşler Nakliyat yetkililerinin, depremzedeler için Çine Belediyesi hizmet binasında toplanan acil yardım malzemelerini bölgeye ulaştırılması için TIR ve şoför desteği sağlamasının ardından bugün bir destek de Konyalı Hafriyat Yetkilisi Mehmet Örgüt’ten geldi. Konyalı Hafriyat’ın, deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerine destek olmak amacıyla sağladığı iş makinesi, Çine Belediyesi’nin taşıma aracı ile afet bölgesine gönderildi.

BAŞKAN DİNÇER’DEN TEŞEKKÜR

Depremin yaşandığı ilk günden itibaren seferber olan Çine halkı başta olmak üzere, iş makineleri ve araç destekleri ile ‘Biz de varız’ diyen esnafa da teşekkür eden Başkan Dinçer, “Bu zorlu süreci birlik ve beraberlikle aşacağız. Belediye hizmet binamızda gönüllü vatandaşlarımızla birlikte acil yardım malzemelerini toplayıp paketlemeye devam ediyoruz. İki aracımızı dün uğurlamıştık. Bugün de esnafımızın desteği ile bir iş makinesini bölgeye gönderdik. Konyalı Hafriyat Sahibi Mehmet Örgüt’e duyarlı davranışı için tüm Çine’miz adına teşekkür ediyorum. Çine’de yaşadığımız birlik ve beraberlik örneği, bizlere umut oluyor. Kalbimiz, dualarımız deprem bölgesindeki vatandaşlarımızla. İnşallah en kısa sürede çok daha fazla canımızı kurtarır, topladığımız yardımlarla depremzede kardeşlerimizin de ihtiyaçlarına bir nebze olsun cevap verebiliriz.” diye konuştu.


Haber Resimleri











Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA