ÇİNE’DEKİ YENİ LEZZET DURAĞINIZ KAYA RESTORANT
Eklenme : 06.04.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DEKİ YENİ LEZZET DURAĞINIZ KAYA RESTORANT

Çine’de faaliyet gösteren Aydın-Muğla Karayolu Muğla Bulvarı Evciler Mahallesi sınırları içerisinde Hotel Kaya Garden’in hemen yanında faaliyetlerine başlayan Kaya Restorant yüzde 20 indirimli kampanyası ile müşterilerinin yüzünü güldürdü.

İletişim; 0546 899 09 67



Çine’de faaliyet gösteren Hotel Kaya Garden’in hemen yanında hizmete açılan Kaya Restaurant müşterilerine yüzde 20 indirimli kampanya fırsatı sundu. Genç girişimci kardeşler Enis Kaya ve Emre Can Kaya, müşterilerini en iyi şekilde misafir etmek ve hoş vakit geçirmeleri için çalıştıklarını belirtti. Yeşillerle kaplı geniş bahçesi ve 300 metrekarelik kapalı alanı ile müşterilerini ağırlayan Kaya Restorant İşletme Sahibi Kaya kardeşler, restorantta nişan, düğün, doğum günü ve kahvaltı gibi farklı organizasyonlar için uygun olduğuna dikkat çekerken, “İşletmemizde, meşhur Çine Köftesi, çöp şiş, ızgara çeşitleri ve kahvaltımız ile hizmetinizdeyiz. Açılışa özel fiyatlarımızda yüzde 20 indirim uyguladık. İşletmemize herkesi bekleriz. Müşterilerimizi memnun etmek için ekibimiz ile birlikte sizler için çalışıyoruz” şeklinde konuştu. (Yusuf Girgin)


Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA