ÇİNE’DEKİ OKUL SERVİSLERİ DENETLENDİ
Eklenme : 28.09.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DEKİ OKUL SERVİSLERİ DENETLENDİ

Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çine İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri taşımalı eğitim sisteminde öğrenci taşımacılığı yapan 110 okul servis aracını kontrol etti. 



2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasıyla birlikte Çine’de öğrencilerin güvenli yolculuk yapmalarının sağlanması maksadı ile Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çine İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri taşımalı eğitim kapsamındaki 110 okul servis aracını denetledi. Araçlar, ‘Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği’ esaslarına göre kontrol edilirken okul servis şoförlerine, araçta bulunması gereken malzemeler, emniyet kemeri kullanma, yönetmelik ve şartnamede belirtilen hususlar, dur lambaları, okul taşıt yazıları, yönetmelik kapsamında belirtilen hususlar, araçların temizlik hususları, öğrencilerin araçlara inme ve bilmesinde dikkat edilecek hususlar ile ilgili olarak bilgilendirme eğitimi verildi.


Haber Resimleri






















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA