ÇİNE'DEKİ O NOTLAR DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI
Eklenme : 07.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DEKİ O NOTLAR DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI

Çine belediyesince kurulan yardım koordinasyon merkezinde toplanan malzemelerin üzerine ya da içerisine duygu dolu notlar yazıldı. Notları gören görevliler duygu dolu anlar yaşadı. 



Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgeye gönderilmek üzere Çine şehir merkezi ve mahallelerinde oluşturulan birçok noktaya giden vatandaşlar yardım paketlerini görevlilere teslim ediyor. Çine Belediyesince yardım toplanan merkezlerden biri olan belediye binası yardımda bulunmak isteyenlerin akınına uğradı. Çineli çocuklarda depremzede arkadaşları için çocuk oyuncaklarını paketleyerek görevlilere teslim etti.

Damla ve Koray Kartal kardeşlerin yazdığı notta, “Sevgili arkadaşlarım size çok geçmiş olsun. Başınıza gelenlere çok üzüldüm. Kardeşimle kıyafetlerimizi, ayakkabılarımızı, oyuncaklarımızı sizinle paylaşmak istedik.  Paylaşmak çok güzeldir. Allah hepinizi korusun diye çok dua ediyoruz. Gönderdiğimiz oyuncaklarla biraz olsun yüzünüzü güldürmek istiyoruz” ifadeleri yer aldı. Ayrıca bir vatandaş deprem bölgesine ulaştırılmak üzere belediye binasındaki görevlilere teslim ettiği battaniye üzerine, “Çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin güle güle kulanın” yazdı. Notları gören görevliler duygu dolu anlar yaşadı.


Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA