ÇİNE'DEKİ DEHŞET OLAYINDA AYRINTILAR ORTAYA ÇIKTI
Eklenme : 09.08.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DEKİ DEHŞET OLAYINDA AYRINTILAR ORTAYA ÇIKTI

Çine’de 3 kişinin ölümüne neden olan olayın ayrıntıları ortaya çıktı.



Çine’de Gökhan Özdemir’in iki kişiyi öldürerek ardından intihar ettiği olayın ayrıntıları ortaya çıktı. Yaşar Meke’nin 2 yıl önce kızına taciz iddiasıyla Gökhan Özdemir’den şikayetçi olduğu bir süre sonra şikayetini geri aldığı ancak açılan kamu davasında Gökhan Özdemir’e ceza verildiği öğrenildi.

Gökhan Özdemir'in öldürdüğü kuzeni Süleyman Özdemir ile olaydan önce alkol aldığı iddia edildi. Gökhan Özdemir’in kuzenini öldürme sebebinin ise anne ve babasını rahatsız etmesinden kaynaklı olduğu öne sürüldü. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri olayın perdesini aralamak için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Gökhan Özdemir’in yakın arkadaşları, “Gökhan hakkında iddia edilen taciz davası nedeniyle bir süre önce cezası çıktı. Psikolojisi iyi değildi. Bazen bize ‘beni neden hemen içeri almıyorlar. Bana içerde ne yapacaklar’ gibi konuşmalar yapardı” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri






Harun karaman 09.08.2022 21:26
Ne olursa olsun hayat bu kadar ucuz değil hiç uğruna giden hayatlar bu adamların eline silahı veren kimse o suçlu taşıyamıyor kullanımıyorsa takip edeceksin alacaksın elinden yaşar meke deli dolu bir insan kimseye zararı olmaz hadi oldu diyelim ölümle cezalandıracak kadar suçu olmaz sadece şunu biliyorum suçu yok Ken gitti bu dünyadan buna vesile olan kim varsa aynısını yaşasın


Soner guneri 09.08.2022 21:32
Hiç olan hayatların peşinde olmayan birileri var harun abim doğru söylüyorsun takıp etmiyorlar


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA