ÇİNE’DEKİ AVİZE DÜNYASINDAN CUMHURİYETİN 100. YILINA ÖZEL KAMPANYA
Eklenme : 23.11.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DEKİ AVİZE DÜNYASINDAN CUMHURİYETİN 100. YILINA ÖZEL KAMPANYA

Çine’de faaliyet gösteren ve bine yakın avize çeşidi ile hizmetlerine devam eden Gül Elektrik Cumhuriyetin 100. Yılına özel kampanyaları ile müşterilerini memnun etti.

İletişim: 0553 911 09 89



Çine Hamitabat Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde hizmet veren Gül Elektrik Cumhuriyetin 100. Yılına özel kampanya başlattı. Bine yakın avize çeşidi ile müşterilerine geniş ürün yelpazesi sunarak her bütçe ve zevke hitap eden Gül Elektrik’in İşletme Sahibi Cafer Sevgen, “3. Kuşak olarak ata mesleğini icra etmekteyim. Müşterilerimize en güzelini sunmak için buradayız. İnternetten beğenilen bir ürünü en ucuz maliyetine müşterilerimize kazandırabiliyoruz. Müşterilerimizin bizden ne istediği çok önemli. Bine yakın avize çeşidimiz mevcut. Her bütçeye her zevke uygun ürünümüz bulunmakta. Cumhuriyetimizin 100 yılında siz değerli müşterilerimizi memnun etmek için başlatmış olduğumuz kampanyalarımız ile hizmetlerimize devam etmekteyiz. İddia ediyorum internette bizim fiyatları bulabilmek çok zor. Avize alana montaj bedava. Avize alana ampul bedava. Çocuğu olan müşterilerimize kuş hediye ediyoruz. Yeni evlilere sevdikleri bir fotoğraf ile ışıklı tablo hediye ediyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli. Siz değerli müşterilerimizi memnun etmek için elimizden gelenin fazlasını yapmak için buradayız” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri




























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA