ÇİNE'DE ZARAR TESPİT İÇİN KURULAN KOMİSYON İNCELEMELERE BAŞLADI
Eklenme : 09.11.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE ZARAR TESPİT İÇİN KURULAN KOMİSYON İNCELEMELERE BAŞLADI

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, yaşanan sel felaketi sonucu tarım alanlarda oluşan zarar tespiti için kurulan komisyonun incelemelere başladığını bildirdi. 

Aydın’ın 4 ilçesinde büyük hasara ve 3 kişinin ölümüne neden olan sel felaketinin oluşturduğu hasarlar giderilmeye çalışılıyor. Çine’de 5 Kasım’da günün ilk saatlerinde başlayan şiddetli yağış sonrası yaşanan sel felaketinde etkilenen bölgelerde, incelemelerin başladığı belirtildi.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Tarım İlçe Müdürlüğü öncülüğünde hasar tespit komisyonun oluşturulduğunu kaydetti. Başkan Kandemir, “İlimizde etkili olan şiddetli yağış nedeniyle ilçemizle birlikte Karpuzlu, Koçarlı ve Söke bölgesinde büyük tahribat oluşurken, 3 vatandaşımız da sele kapılarak yaşamlarını yitirdi. Öncelikle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. İlçemizde ilk belirlemelere göre, Kargı ve Camızağılı mahallelerimizden başlayan Karakollar, Çaltı ve Çöğürlük mahallelerinde tarım alanlarında oluşan zararlar mevcut. Bu nedenle kurulan hasar tespit komisyonumuz incelemelerine başlamıştır. Tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Devletimiz yaşanan felaketinin yaralarını en kısa sürede saracaktır, bizlerde üzerimize düşeni yapacağız” ifadelerine yer verdi.




Haber Resimleri















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA