ÇİNE’DE YEŞİLÇAM KOKAN BİR MEKâN
Eklenme : 10.08.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE YEŞİLÇAM KOKAN BİR MEKâN

Çine’de genç girişimci kadın Damla Arabacı (22) Kozalak Kafe adlı işletmesinde Yeşilçam’ın hatıralarını yaşatıyor. Kendi ayakları üzerinde durmak isteyen genç kadın vermiş olduğu hizmet ile de takdir topluyor.

Alo Paket Servis: 0542 522 55 81



Çine’de yaşayan Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi mezunu Damla Arabacı (22) işletmiş olduğu Kozalak Kafe’de Yeşilçam hatıralarını yaşattı. Kısacası Türkiye’nin Hollywood’u Yeşilçam’ın unutulmaz sinema oyuncuları ve film repliklerinden oluşan tablolar ile süslü mekanda kendi kazancı için çalışan Damla Arabacı vermiş olduğu hizmet ile de kısa sürede ilçe esnafının takdirini topladı.

Denizbank Şubesi'nin hemen arkasında bulunan mekanında ayrıca Yeşilçam müzikleri çaldığını ifade eden Damla Arabacı, “Mezun olduktan sonra İzmir Huzur Evi’nde çalıştım. Bir süre refakatçi olarak hasta bakım işi yaptım. Ardından kendi iş yerimi açtım. Kendi ayaklarım üzerinde durmaya çalışıyorum. Bir kadın olarak temizlik ve hijyene çok dikkat ediyorum. Mekanımızda çay, kahve, meşrubat çeşitleri, kahvaltı tabağı, tost, aperatif çeşitleri, mercimek köftesi, kızartma, tatlı çeşitlerimiz mevcut. Ayrıca her Cuma günü biber dolması, her Pazartesi günü yaprak sarması, her Perşembe günü tavuk sote servisi yapıyoruz” dedi.


Haber Resimleri














Ervin Varhan Kaya 10.08.2022 13:54
Hayırlı uğurlu olsun hangi mahallede hizmet vermektedir


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA