ÇİNE’DE YARIM ASIRLIK HİZMET GÜLTEKİN SIHHİ TESİSAT
Eklenme : 02.01.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE YARIM ASIRLIK HİZMET GÜLTEKİN SIHHİ TESİSAT

Çine’de yarım asırdır sıhhi tesisat hizmeti veren Gültekin Ailesi hizmetlerine devam ederken Ömer Can Gültekin yeni açmış olduğu iş yeri ile baba mesleğini sürdürüyor.

İletişim: 0539 643 09 87 – 0532 355 99 93



Çine’de yaşayan Sucu Hafız lakabıyla bilinen Ömer Ali Gültekin’in evladı Üzeyir Gültekin’in oğlu Ömer Can Gültekin yeni açmış olduğu iş yeri ile ata mesleğini devam ettirdi. Yarım asırdır ilçede sıhhi tesisat hizmeti verdiklerini belirten Ömer Can Gültekin, “Dedem ve babamın mesleğini icra ediyor böylelikle ilçemize hizmet vermeye devam ediyoruz. Uşak Üniversitesi Tapu ve Kadastro Bölümü mezunuyum. Ancak yıllardır babamın yanında sıhhi tesisat hizmeti veriyorum. Bu işe gönül verdim ata mesleğini yaşatmaya ve ilçemize hizmet vermeye devam edeceğim. Kanalizasyon açma, kalorifer petek temizleme, güneş enerjisi, doğalgaz sıhhi tesisat ve çiftlik ekipmanları bizim işimiz. Evde ve işyerinde zarar vermeden duvar ve fayansları kırmadan mal sahibini zarara uğratmadan işimizi hakkı ile yapıyoruz. Güneş enerjisini ise müşterimizin talepleri doğrultusunda isteğe uygun bir şekilde dizayn ediyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim önceliğimiz” şeklinde konuştu.

10 YIL GARANTİLİ HİZMET

Güneş enerjisi satış ve montaj, panel ve vakum imalatı yaparak her türlü iklim şartlarında doğal afetler hariç 10 yıl garanti verdiklerini belirten Ömer Can Gültekin, “Kalorifer kazanında termodinamik kazan satışı yeni ve ikinci el olma kaidesi ile devam etmektedir” dedi.

 


Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA