ÇİNE'DE VOLEYBOL ŞAMPİYON HOCALAR İLE BAŞLIYOR
Eklenme : 04.09.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE VOLEYBOL ŞAMPİYON HOCALAR İLE BAŞLIYOR

Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri olma yolunda sizleri de aramıza bekliyoruz.

Detaylı bilgi ve ön kayıt için irtibat numaraları: 0506 349 7660 - 0554 609 4968



Karpuzlu da okul sporlarında defalarca İl 1.liği- Grup 1.liği- Türkiye Yarı Finallerine katılma başarısı gibi başarılar kazanan antrenörlerimiz son olarak kulüp müsabakalarında da Türkiye Finallerine katılarak başarılarını taçlandırdılar.

Karpuzluda Erkek ve Kız takımlarıyla büyük başarılar kazanan Antrenörler Ramazan- Mürüvvet Palamutlu başarılarına yenilerini eklemek için Çine de voleybol kursu açıyor.

Zirve Voleybol olarak faaliyetlerine başlayacak olan antrenörler Çinedeki potansiyeli ortaya çıkarıp yeni şampiyon voleybolcular kazandırmak istediklerini bildirdiler. Çine kapalı spor salonunda yapılacak olan kurslarla hedeflerinin  sporu, voleybolu sevdirerek sportif başarının yanında sosyalleşmeye,özgüven duygusunu geliştirmeye, akademik başarıyı desteklemeye ayrıca sporcularına lisanslı sporcu olma şanslarını da katkıda bulunmayı hedef olarak belirleyen antrenörlerimiz. Çine de voleybol eğitimi almak isteyen Kız- Erkek sporcuları kurslara bekliyorlar.


Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine voleybol

Yazılım EMA