ÇİNE'DE UYGUN FİYAT VE KUSURSUZ HİJYEN UMUT HALI YIKAMA
Eklenme : 26.09.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE UYGUN FİYAT VE KUSURSUZ HİJYEN UMUT HALI YIKAMA

Çine’de faaliyet gösteren Umut Halı Yıkama İşletme Sahibi Mehmet Gök, “Eğer Halınız temiz ve parlak değilse, ev ne kadar temiz olursa olsun, temizliği göstermez. Halı Yıkama fabrikamıza edeceğiniz bir telefon, belirttiğiniz adres ve zamanda halılarınızın kapınızdan alınması ve temizlenerek belirlenen gün ve saatte yine kapınıza teslim edilmesini sağlarız” dedi.

İletişim: 0541 532 22 55

Çine’de 9 yıldır hizmet veren Umut Halı Yıkama İşletme Sahibi Mehmet Gök, halılarda hijyen ve temizliğin önemine dikkat çekti. “Evinizin temiz olup olmadığını anlamak istiyorsanız, halınıza bakmanız yeterlidir” diyen Mehmet Gök, “Eğer halınız temiz ve parlak değilse, ev ne kadar temiz olursa olsun, temizliği göstermez. Temizlik ve hijyen için halı yıkama işlemi, Umut Halı Yıkama gibi profesyonel halı yıkama firmasında yapılmalıdır. Umut Halı Yıkama, halı yıkamayla ilgili, “halınıza zarar getirmeden lekeyi çıkarmak için ne gerekiyorsa yapılacağına %100 garanti verir.

Bizim nazarımızda, Halı Yıkama‘da en önemli faktör “müşteri memnuniyeti”dir. Misyonumuzdan yola çıkarak temizlik ve hijyenin sizin kadar bizim içinde önemlidir. Çünkü profesyonelliğimize güvenimiz sonsuz. Halı Yıkama fabrikamıza edeceğiniz bir telefon, belirttiğiniz adres ve zamanda halılarınızın kapınızdan alınması ve temizlenerek belirlenen gün ve saatte yine kapınıza teslim edilmesini sağlarız” şeklinde konuştu.

Mehmet Gök halının dışında ayrıca, storperde, yorgan, koltuk takımı, yatak, araç koltuğu temizliği hizmeti de verdiklerini ifade etti.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA