ÇİNE’DE TRALLES AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ AÇILDI
Eklenme : 05.05.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE TRALLES AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ AÇILDI

Çine’de yaşayan iş insanı Salih Şahin’in evladı Dr. Dt. Elçin Şahin’e ait Tralles Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği gerçekleştirilen görkemli açılış töreni ile hizmetlerine başladı.



Çine Şevketiye Mahallesi 250. Sokak No:13/A adresinde hizmetlerine başlayan Çine Tralles Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği için açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış törenine; Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve eşi Tuğba Gelincik Dinçer,  Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, CHP Eski Aydın Milletvekili Osman Aydın, Efeler Lions Kulübü Başkanı Fatma Sever, CHP Aydın Büyükşehir Meclis Üyeleri Utku Şahin, Hasan Yörük, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Arzu Kocabay ve çok sayıda davetli katıldı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay yapmış oldukları konuşmalarında, Dr. Dt. Elçin Şahin’e ilçeye sağlık konusunda katmış olduğu değer ve yapacak oldukları hizmetler için teşekkür ederek, hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.


Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA