ÇİNE'DE TRAFİK HAFTASI STANDI AÇILDI
Eklenme : 16.05.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE TRAFİK HAFTASI STANDI AÇILDI

Çine İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çine Emniyet Müdürlüğü tarafından ‘’2023 Yılı Karayolu Trafik Haftası Etkinlikleri’’ kapsamında trafik bilgilendirme standı kuruldu.



Karayolları Trafik Haftası etkinliklerinde Çine Meydanı’nda İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ortak trafik standı kurdu. Stantta trafik kontrolleri yapılırken kullanılan araç ve gereçler sergilendi. Çocuklara boyama kitapları hediye edildi. Trafik standında vatandaşlara bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca ekipler tarafından ilçe genelinde araç sürücüleri ve vatandaşlara trafik kuralları hakkında bilgi aktarılarak “Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz” broşürü dağıtıldı. Okullara ve kamu kurum ve kuruluşlarına Trafik kurallarına uyulması ve emniyet kemeri kullanılmasının önemini vurgulayan broşürler, ilçenin farklı yerlerine trafik kurallarına uyulması ve emniyet kemerinin kullanılmasının önemini vurgulayan pankartlar asıldı.


Haber Resimleri

























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA