ÇİNE'DE TAZE BALIĞIN ADRESİ ARTEMİS
Eklenme : 05.09.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE TAZE BALIĞIN ADRESİ ARTEMİS

Çine'de taze balık hasreti sona erdi. Heyecan içerisinde bekleyen balıkçılar, denizlerde "Vira Bismillah" diyerek sezonun ilk balıklarını avladı. Artemis Çine Deniz Balıkçılık tezgahlarını sizler için çeşit çeşit taze balık ile dolduruyor. 

İletişim: 0256 711 01 01 - 0538 742 93 61 - 0532 611 86 89

15 Nisan'da başlayan denizlerde av yasağı 1 Eylül itibarıyla sona erdi. Yasağın bitmesini bekleyen balıkçılar da 1 Eylül öncesi teknelerini ve ağlarını yeni sezona hazırladı. Yasağın bitmesiyle balıkçılar denize açılıp sezonun ilk balıklarını avladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Poyrazköy'de bindiği balıkçı teknesinden, av sezonunun başlamasıyla denize açılan balıkçılara telsizden seslenerek, bereketli bir dönem olması temennisinde bulundu.

Çine'nin taze balık tedarikçisi Artemis Deniz Balıkçılık tüm hazırlıklarını tamamladı. Çineli vatandaşlara hasret duyduğu çeşit çeşit balıkları tezgahlarına taşıyarak hizmetlerine devam eden Artemis Deniz Balıkçılık İşletme Sahibi Arif Gürsoy, "Türkiye olarak bol ve bereketli bir sezon geçireceğiz. Allah'ın denizlere vermiş olduğu bereket tezgahlara yansıyacak. Çine'de sağlık deposu tezgahları doldurmaya, vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Yeni sezonumuz hayırlara vesile olsun. Taptaze bakımlarımız ile yine balığın adresi Artemis Deniz Balıkçılık" şeklinde konuştu. 




Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA