ÇİNE’DE TAŞIMACILIKTA GÜVEN VE HUZURUN ADRESİ: YİĞİT TAŞIMACILIK
Eklenme : 25.12.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE TAŞIMACILIKTA GÜVEN VE HUZURUN ADRESİ: YİĞİT TAŞIMACILIK

Çine’de uzun yıllardır taşımacılık sektöründe ilçeye hizmet veren Nadir Demircan, işini bir adım öne taşıdı. Nadir Demircan, “‘Yiğit Taşımacılık’ adlı yeni açmış olduğumuz büromuz ile turizm gezileri, öğrenci, fabrika ve düğün cemiyet servis hizmetlerimizi genişletiyoruz” dedi.

Çine’nin Mutaflar Mahallesi’nden Nadir Demircan yeni açmış olduğu ‘Yiğit Taşımacılık’ adlı yeni bürosunda hizmetlerine başladıklarını duyurdu. 18 yıldır taşımacılık sektöründe hizmet verdiğini belirten Nadir Demircan, “Çine’de D 2 Belgesi sorunu yaşıyoruz. Biz bu sorunun çözümü için uğraş veriyoruz ve en kısa sürede D 2 Belgesini alarak bu eksikliği gidereceğiz. En az 8 ve en fazla 72 kişiye kadar bütün turizm, düğün ve cemiyet taşımacılığı işini üstleneceğiz. Resmiyete uygun, kaliteli, güven ve huzur veren bir işletme olarak yolumuzda emin adımlarla yürüyoruz. Özel günler için 8+1 yolcu kapasiteli Vito araç hizmetimizde bulunmakta. İşimiz taşımacılığa dair her şey. Yolcularımızın huzur ve güvenliği bizim için vazgeçilmez bir unsur. Bu doğrultuda bütün çalışmalarımızı eksiksiz ve titizlik ile gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA