ÇİNE'DE STREETBALL HEYECANI YAŞANACAK
Eklenme : 06.09.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE STREETBALL HEYECANI YAŞANACAK

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, ilçede sokak basketbolu turnuvası düzenleneceğini açıkladı. Başkanın bu açıklaması basketbol sevenleri heyecanlandırdı.



İlçede yaşayan basketbol severleri hareketli bir hafta bekliyor. Çine Belediyesi 11-17 Eylül tarihleri arasında Kalabak Parkı basketbol sahasında Streetball Turnuvası düzenleyecek. 12-17 yaş arası Yıldızlar, 18-30 yaş arası Gençler, 30-40 yaş arası Büyükler ve 40 yaş ve üzeri Veteran kategorilerinde gerçekleştirilecek olan turnuva için kayıtlar başladı. Streetball Turnuvası'na katılmak isteyenler, Çine Belediyesi danışma birimi veya Çine Belediyesi Sosyal Tesisler Yüzme Havuzu'ndaki görevlilere başvurularını yapabilecek. Vatandaşlar 0553 741 9005 ve 0542 585 4673 numaralı telefonlardan detaylı bilgiye de ulaşabilecek.

Basketbol severleri turnuvaya davet eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Turnuvamız 11 Eylül Pazartesi günü başlayacak. İlçemizde ilk kez düzenleyeceğimiz sokak basketbolu turnuvası için heyecanımız büyük. Basketbol oynayan herkesi takımlarını kurarak turnuvaya katılmaya ve tüm vatandaşlarımızı bir hafta sürecek olan turnuvamızı izlemeye davet ediyoruz." diye konuştu.


Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


BASKETBOL SPOR

Yazılım EMA