ÇİNE’DE SPOR ZAMANI
Eklenme : 24.06.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE SPOR ZAMANI

Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilen yaz spor okulları 1 Temmuz’da başlayacak.

Yaz tatilini Çine’de geçirecek olan çocuklar için yaz spor okulu açılıyor. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenecek ücretsiz yaz spor okulu için başvurular E-devlet üzerinden ve İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda yapılmaktadır. Başvuruların tamamlanmasıyla oluşturulacak olan gruplar 27 Haziran Perşembe günü saat 10.00’da Çine Kapalı Spor Salonunda Yaz Spor Açılış Töreninde paylaşılacaktır. Eğitimler 1 Temmuz’da uzman eğitmenler eşliğinde başlayacaktır. 

9 farklı spor dalında (Basketbol, Futbol, Güreş, Judo, Kadınlara Yönelik Egzersiz, Karate, Oryantiring, Voleybol, Yüzme) kurs açacaklarını kaydeden Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Gök, “Çocuklarımız ve gençlerimiz spora yönelerek yaşamları boyunca sporu alışkanlık haline getirip iyi bir sporcu ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için ücretsiz yaz spor okulu açıyoruz. Çocuklarımız hem eğlenceli bir yaz geçirecekler hem de kendilerini geliştirecekler. Yaz Spor Okullarına desteklerinden dolayı Sayın Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürüne, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürüne teşekkür ederim" dedi.




Haber Resimleri












Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine spor

Yazılım EMA