Eklenme : 05.10.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE SPOR TESİSİ DÜŞÜNCESİNİ BAŞKAN DİNÇER’E ANLATTI

Trabzonspor'un efsanevi oyuncularından İskender Eroğlu (Büyük İskender) Çine’de büyük bir spor tesisi kurma hayalini Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ile paylaştı.

Trabzonspor'un efsanevi oyuncularından İskender Eroğlu (Büyük İskender) Çine’deki arkadaşı Levent Kocabaşoğlu ile birlikte Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i ziyaret etti. Çine’de büyük bir spor tesisi düşüncesi olduğunu ifade eden İskender Eroğlu, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ile fikir alışverişinde bulundu. Yurdun dört bir yanından yetenekli oyuncuları Çine’deki yapılması düşünülen spor tesisinde eğiterek Türk futboluna hizmet etmek istediğini söyleyen İskender Eroğlu’na Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer destek verdi. Çine Madranspor Kulüp Başkanı Tuncay Erçin ve Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş’i de ziyaret eden İskender Eroğlu proje için çalışmaların devam ettiğini söyledi.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA