ÇİNE’DE SOKAKLAR ÇİÇEKLERLE GÜZELLEŞİYOR
Eklenme : 06.07.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE SOKAKLAR ÇİÇEKLERLE GÜZELLEŞİYOR

Çine Belediyesi yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte kent merkezini kendi seralarında ürettiği mevsimlik çiçeklerle donatıp ilçe merkezini renklendirmeyi sürdürüyor.



‘Çine içinde bir yeşil değil, yeşil içinde bir Çine’ için çalışmalarını aralıksız sürdüren Çine Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kendi seralarında yetiştirdiği mevsimlik çiçekleri toprakla buluşturdu. Cadde, sokak, refüj ve parklarda çiçeklendirme çalışmaları yapan Çine Belediyesi ekipleri, uyguladığı peyzaj çalışmalarıyla da ilçeye renk kattı.

Daha modern ve yaşanılabilir bir Çine için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Çine Belediyesi olarak ilçemizi güzelleştirirken, belediyemizde üretim yaparak maliyeti en aza indiriyoruz. Bunlardan biri de kendi seralarımızda ürettiğimiz yaz çiçekleri. Mevsimlik çiçeklerimizin dikimini gerçekleştirirken peyzaj çalışmaları da yapıp park ve yeşil alanlarımıza daha estetik bir görünüm kazandırıyoruz. Çine'miz için üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu


Haber Resimleri













Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA