ÇİNE’DE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Eklenme : 05.11.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çine’nin Kahraman Mahallesi’nde başlayan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, çalışmanın Karakollar Mahallesi’nden Çine Sanayi Sitesi’ne kadar devam edeceğini ifade etti.

 

 

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Çine’nin Kahraman Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmaları başlatıldı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ve Çine Kahraman Mahalle Muhtarı Taner İçöz ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Dinçer, “Sıcak asfalt çalışmaları Kahraman Mahallesi’nden başlayarak Karakollar Mahallesi’nde devam edecek ve Çine Sanayi Sitesi’ne kadar tamamlanacak. Ayrıca bir bağlantıda Otogar’a olacak şekilde planlandı. Kahraman ve Karakollar Mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda başlatmış olduğumuz bu çalışma ile yolların bir kısmı genişletiliyor bir kısmında da alçaltma çalışmaları yapılıyor. Çalışmayı amaçlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile birlikte tüm personellere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri




















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA