ÇİNE’DE RAMAZAN’I ŞERİFİ ANLAMA VE YAŞAMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Eklenme : 07.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE RAMAZAN’I ŞERİFİ ANLAMA VE YAŞAMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çine İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı Ramazan'ı Şerifi Anlama ve Yaşama etkinliği Merkez Çarşı Camisinde gerçekleştirildi.

Çine İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin gerçekleştirmiş olduğu etkinlikte Ramazan Ayı’nın güzelliği ve bereketi vurgulandı. Öğrenciler tarafından ilahiler okundu, skeçler oynandı. Öğrenciler çarşıyı gezerek vatandaşlara özlemi duyulan Ramazan manilerini söyledi. 

Çine İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Arif Güngör, yapmış olduğu konuşmasında, “Ramazan Ayı girdiğinde cennet kapıları açılır. Cehennem kapıları kapanır ve şeytanlar zincire vurulur. İnsanın oruç dışındaki her ameli kendisi içindir. Oruç ise Allah içindir. Sene içerisindeki ayların efendisi olan Ramazan, mübarek bir zaman dilimi ve bereketli bir ibadet ayıdır. Bu ayda semanın kapıları açılır ve ilahi rahmet her tarafa yayılır. Yapılan ibadet ve hasenata sair zamanlardakine göre daha çok sevap verilir ve günahlar affedilir” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri


















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Ramazan imamhatip

Yazılım EMA