ÇİNE’DE OLAYLI MAÇ! ÇİNE MADRANSPOR:0 – KOÇARLI BELEDİYESPOR: 2
Eklenme : 16.10.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE OLAYLI MAÇ! ÇİNE MADRANSPOR:0 – KOÇARLI BELEDİYESPOR: 2

Çine Madranspor ligin ilk maçında Koçarlı Belediyespor’a kendi evinde 2-0’lık skor ile mağlup oldu. Olaylı maçta 4 kırmızı kart çıktı. Bir futbolcu ambulans ile hastaneye kaldırıldı.



Çine Yüksel Yalova Stadı’nda saat:15.00’da başlayan maçın ilk yarısı Koçarlı Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın ikinci yarısının hemen başlarında Koçarlı Belediyespor 2. golünü kaydetti. Çine Madransporlu Şefik Cengiz rakibi ile çıkmış olduğu kafa topunda ağır yaralandı. Şefik ambulans ile hastaneye kaldırılır iken taraftar hakeme tepki gösterdi. Çine Madranspor Teknik Direktörü Emin Güney, Koçarlı Belediyespor’un Teknik Direktörü, Çine Madransporlu İhsan Güzel ve bir Koçarlı Belediyespor’lu futbolcu kırmızı kart gördü. Maçın hakeminin maç boyunca tutarsız ve yanlış kararlar verdiğini öne süren Çine Madransporlu futbolcu ve taraftarlar adeta çileden çıktı. Maçı; Çine Madranspor Kulüp Başkanı Mehmet Güler, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert, Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer ve AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz'da izledi. Çine Madranspor sahaya 'Geçmiş olsun Bartın pankartı ile çıktı. 


Haber Resimleri























Yilmaz ßimßek 17.10.2022 22:21
Bide top oynamayi bilseler


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA