ÇİNE'DE ÖĞRENCİLER ÇEVRE VE DOĞAYA SAHİP ÇIKTI
Eklenme : 27.09.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE ÖĞRENCİLER ÇEVRE VE DOĞAYA SAHİP ÇIKTI

Atatürk İlkokulu öğrencileri 'Dünya Temizlik Günü'" etkinlikleri kapsamında okul çevresinde 'Temiz Çevre, Temiz Doğa' yürüyüşü düzenledi.



Atatürk öğrencileri Dünya Temizlik Günü’nde okul çevresinde ‘Temiz Çevre Temiz Doğa’ adlı yürüyüş yaparak okulun çevresinde bulunan çöpleri topladı.

Tema Vakfı İlçe Temsilcisi Hicabi Solak yürüyüş sonunda Kalabak Parkı içindeki Amfi Tiyatro'da öğrencilerle çevre, doğa ve iklim değişikliği ile ilgili söyleşide bulundu.

Okul Müdürü Kamil Kılcı, Tema Vakfı Kurum Belgesi ve Doğa Dostu Çevre Beratı olan Atatürk İlkokulunda çevre yönetimi ve iklim değişikliği ile mücadele konularında çevre bilincini geliştirmek amacı ile çeşitli etkinlikler yapıldığını belirterek her yıl eylül ayının üçüncü haftası olan Dünya Temizlik Günü kapsamında bu yürüyüşü gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ayrıca etkinlik kapsamında okulun etrafındaki çöpleri de toplayan öğretmen ve öğrenciler eğlenceli ve eğitici bir gün geçirmiş oldu.


Haber Resimleri











Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA