ÇİNE'DE ÖĞRENCİLER AYIN ÜZERİNDE GEZİNDİ
Eklenme : 26.04.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE ÖĞRENCİLER AYIN ÜZERİNDE GEZİNDİ

Çine Atatürk Anaokulu Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, ‘Gökyüzü ve Bilim Şenliği’ ile kutladı.



Okul Müdürü Korhan Karaca’nın açılış konuşması ile başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Gökyüzü ve Bilim Şenliği’nde öğrenciler hazırlamış oldukları ritim ve dans gösterileri sundu. Sunumun ardından öğrenciler bilim projelerinin de bulunduğu 23 Nisan resimlerinden oluşan sergi standı açtı. Öğrencilerin gökyüzüyle tanışması için teleskop ile gökyüzünü inceleme ve kurulan planetaryumda uzay çadırı içinde çocuklar takım yıldızlarını izledi. Ayın üzerinde gezinen öğrenciler dinazorların yaşam döngüsünü öğrenerek volkanların oluşumunu üç boyutlu olarak inceledi. Kuru buz deneyi yapıp hem eğlendiler hem de maddenin katıdan gaz haline dönüşümünü öğrenen öğrenciler serbest müzik ve palyaçolar eşliğinde dans ederek gönüllerince eğlendi.


Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA