ÇİNE’DE O NOKTAYA SİNYALİZASYON SİSTEMİ TAKILDI
Eklenme : 11.06.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE O NOKTAYA SİNYALİZASYON SİSTEMİ TAKILDI

Çine’de birçok kazaya sebebiyet veren Köfteciler Sosyal Tesisler karşısında bulunan yaya yoluna sinyalizasyon sistemi kuruldu.



Çine’de birçok ölümlü kazaya sebebiyet veren Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Köfteciler Sosyal Tesisleri karşısında bulunan yaya geçidinde güvenlik önlemlerinin artırılmasına yönelik sinyalizasyon sistemi kuruldu.

14 Aralık 2021 tarihinde Karayolları 28. Şube Şefi Buğra Soyer, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Şakir Deniz ile Evren Aytepe, AK Parti Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Onur Uçar ve AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz ile birlikte yaya geçidinde incelemelerde bulunmuş AK Partili heyet yaya geçidinde güvenliğin artırılması için sinyalizasyon ışığı ile uyarıcı bariyer talebinde bulunmuştu. Ayrıca yine Aralık ayı içerisinde Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yaya geçidinin bulunduğu alana sinyalizasyon sistemi kurulması için Karayolları Genel Müdürlüğüne dilekçe gönderildiği öğrenildi.


Haber Resimleri








Tamer 12.06.2022 16:16
Aralık 2021--hsziran 2022..arada giden canlar!!!


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


trafik kaza çine

Yazılım EMA