ÇİNE'DE NKS PROFİL MÜŞTERİLERİNE YÜZDE 20 İNDİRİM FIRSATI SUNUYOR
Eklenme : 05.10.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE NKS PROFİL MÜŞTERİLERİNE YÜZDE 20 İNDİRİM FIRSATI SUNUYOR

Çine Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren NKS Profil İşletme Sahibi Zeki Sezer hizmetlerinde yüzde 20’lik indirim olanağı sağladığını açıkladı.

İletişim: 0546 100 98 98 



Çine’de yaşayan demirci ustası Zeki Sezer müşterilerine indirim fırsatı sundu. Yüzde 20’lik indirim kampanyası ile dikkatleri üzerine çeken Sezer, “Peşin ve sözleşmeli iş alıyoruz. Kaliteden taviz vermeyerek müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir işletmeyiz” dedi.

Çine Sanayi Sitesi 5 Blok No:58 adresli NKS Profil olarak yapmış oldukları hizmetlere değinen Zeki Sezer, “Soğuk hava deposu, konteynır, güneş enerjisi sistemleri, bungalov evler hizmetlerimiz arasında. Ayrıca çit ve çim tel örgü işleri, panel, açık besi yapım ve onarımı ile birlikte müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için işimizin başındayız. Peşin ve sözleşmeli iş alıyoruz. Kaliteden taviz vermeyerek müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir işletmeyiz. Hizmetlerimizde yüzde 20’lik indirim kampanyası başlattık. Tüm müşterilerimize şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA