ÇİNE’DE MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KUTLANDI
Eklenme : 06.10.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KUTLANDI

Çine’de 2022 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle “Hz. Peygamber, Cami ve İrşat” konulu konferans düzenlendi. 



Çine Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve Çine İlçe Müftsü Yahya Ofşin’in konuşmacı olarak katıldığı programa Çine İlçe Kaymakamı Turan Erdoğan, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine İlçe Emniyet Müdürü Öner Oflaz, Çine Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Binay Erkun, Çine İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Dinçer ve davetliler katıldı.

Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Gölbaşı Camii İmam-hatibi Rıdvan Öztürk tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda sinevizyon gösterimi ve din görevlileri tarafından ilahiler okundu.

Çine İlçe Müftüsü Yahya Ofşin konuşmasında; ‘’Kötülüğe ulaşmanın kolay olduğu şu zamanda hepimize ayrı ayrı görevler düşüyor. İyiliği hâkim kılmak için Peygamber efendimizin tebliğ metodunu hepimizin bilmesi lazım. İnsanları iyiliğe güzelliği çağırırken asla yılmadan yılgınlık göstermeden tebliğimize devam etmemiz gerekiyor. Burada bulunan din görevlilerimizde canla başla çalışıyorlar onlara ve emeği geçen tüm görevlilerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.


Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA