ÇİNE'DE KUR'AN-I KERİM OKUMA YARIŞMASI DÜZENLENDİ
Eklenme : 27.12.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE KUR'AN-I KERİM OKUMA YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Aydın’da İmam Hatip Ortaokullarında eğitim gören ve kendi okullarının en güzel Kur’an-ı Kerim okuma birincisi öğrenciler, Çine İmam Hatip Ortaokulu’nda bir araya geldi. Okul birincileri içerisinden Aydın’ın en güzel Kur’an-ı Kerim okuyan 3 öğrencisi belirlendi.

Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çine İlçe Müftülüğü'nün öncülüğünde Çine İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen Kur'an-ı Kerim İl Birinciliği yarışmasına Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, Çine İlçe Müftüsü Mustafa Türköz, Aydın İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (AYİMDER) Başkanı Akın Aksu, okul müdürleri, öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Kendi okullarında en güzel Kur’an-ı Kerim okuyan İmam Hatip Ortaokullarının öğrencileri, bu kez İl birinciliği için yarıştı. Jüri önünde gerçekleşen yarışmada Aydın Adnan Menderes Proje İmam Hatip Ortaokulu’ndan Muhammed Ubeyde Savaşeri birinci, Söke Anadolu İmam hatip ortaokulundan Ahmet Efe Çelik ikinci, Aydın Şehit Savcı Mehmet Selim Fırat Ortaokulu’ndan Abdüssamet Meydan da üçüncü oldu.

MÜDÜR GÜNGÖR: KAYBEDENİ YOKTUR
Tüm katılımcı okullara teşekkür eden Çine İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Arif Güngör, “Yapmış olduğumuz yarışmanın kaybedeni yoktur. Çünkü yarışmaya katılan öğrenciler kendi okullarında 1. olarak buraya gelmeye hak kazanmışlardır. Sevgili Peygamberimiz de ‘sizin en hayırlınız Kur’an-ı Kerimi okuyan ve onu başkalarına öğretendir’ buyurmuşlardır. Peygamberimizin müjdesini kazanan veli, öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyorum” dedi. 

Protokol üyeleri tarafında derece elde eden öğrencilere hediyeleri takdim edildi. 




Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA