ÇİNE’DE JANDARMA HIRSIZLIK OLAYLARINI AYDINLATTI
Eklenme : 22.07.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE JANDARMA HIRSIZLIK OLAYLARINI AYDINLATTI

Çine İlçe Jandarma Komutanlığı başarılı çalışması ile iki faili meçhul hırsızlık olayını aydınlattı.

Çine’nin Elderesi Mahallesi’nde yaşayan N. D. isimli şahıs 34 EEL 604 plakalı araç ile gelerek kilosunu 140 liraya anlaştığı ve 70 kilogram zeytinyağı sattığı M. K., M. Y., A. Y. isimli şahıslardan şikayetçi oldu. Şahısların kendisine zeytinyağı fiyatından 4 bin 600 lira vererek arda kalan 5 bin 200 lirayı alamadığını iddia etti. İhbar üzerine harekete geçen Çine İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler takip sonucu aracı Germencik’te durdurdu. Şahıslar hakkında güveni kötüye kullanmadan dolayı işlem başlatıldı.

Jandarma ekiplerinin sıkı çalışması sonucu ilçedeki diğer faili meçhul hırsızlık olayları da gün yüzüne çıktı. Daha önce zeytinyağı hırsızlığı ihbarında bulunan Çine Alabayır Mahallesi’nde ikamet eden Ş. Ç., Bağlarbaşı Mahallesi’nde ikamet eden H. Z. isimli şahıslara gözaltına alınan M. K., M. Y., A. Y. isimli şahıslar ile araç gösterildi. Hırsızlık ihbarında bulunan şahısların teyidi ile şüpheli şahıslar hakkında hırsızlık olayları ile ilgili adli işlem başlatıldı. (YUSUF GİRGİN)




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


asayiş Aydın

Yazılım EMA