ÇİNE’DE İSTİKLAL MARŞI’NIN 103. YILDÖNÜMÜ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Eklenme : 12.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE İSTİKLAL MARŞI’NIN 103. YILDÖNÜMÜ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çine’de '12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü' gerçekleştirildi.



İstiklal Marşı'nın kabulünün 103’üncü yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla Çine Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemine dair bir konuşma Namık Kemal Ortaokul Müdürü Kazım Akar yaptı.

Namık Kemal Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı gösterilerin sahnelenmesi ile devam eden programda İstiklal Marşı temalı resim ve mektup yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Çine Kaymakamı Murat Büyükköse, Belediye Başkan Yardımcısı Semra Eroğlu ve Cumhuriyet Başsavcısı Umut Dinçer takdim etti.

Anma programına Çine Kaymakamı Murat Büyükköse, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Semra Eroğlu ve Çine Cumhuriyet Başsavcısı Umut Dinçer, Baro Temsilcisi Aylin Aytepe, İlçe Jandarma Komutanı Memiş Arı, İlçe Jandarma Komutanı Soydan Hekim, Çine İlçe Emniyet Müdürü Öner Oflaz, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik kolları Başkanı Kaan Namlı, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, kurum ve kuruluş müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler, davetliler katıldı.


Haber Resimleri

















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA