ÇİNE'DE İĞRENÇ OLAY! 13 YAŞINDAKİ KIZINA TECAVÜZ ETTİ İDDİASI
Eklenme : 14.10.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE İĞRENÇ OLAY! 13 YAŞINDAKİ KIZINA TECAVÜZ ETTİ İDDİASI

Çine'de mide bulandıran ve akıllara sığmayan iğrenç bir olay yaşandı. Bir üvey baba 13 yaşındaki üvey kızına tecavüz iddiası ile tutuklandı. 



Çine'de yaşayan Hüseyin İ., 13 yaşındaki üvey kızına tecavüz ettiği iddiası ile tutuklandı. Mağdurun iddiasına göre tecavüzler, çeşitli aralıklarla yıllarca sürdü.  Ayrıca Hüseyin İ.'nin tecavüzlerin ortaya çıkmaması için zorla doğum kontrol hapı kullandırdığı iddia edildi. Çocuk, durumu okulundaki öğretmenine anlattığı öğrenildi. Okul yetkililerinin ihbarı üzerine harekete geçen  polis ekipleri, Hüseyin İ.'yi gözaltına aldı. Çine Adliyesi'ne sevk edilen şüpheli, 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mağdur kızın yapılan kontrollerinde, vücudunda çok sayıda iğne izine rastlandığı öğrenilir iken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından koruma altına alındığı bilgisine ulaşıldı. 


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA