ÇİNE'DE HAFIZOĞLU GÜLTEKİN SIHHİ TESİSAT HİZMET AĞINI GENİŞLETEREK KALİTESİNİ YÜKSELTTİ
Eklenme : 21.05.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE HAFIZOĞLU GÜLTEKİN SIHHİ TESİSAT HİZMET AĞINI GENİŞLETEREK KALİTESİNİ YÜKSELTTİ

Çine’de yarım asırdır sıhhi tesisat hizmeti veren Hafızoğlu Gültekin Sıhhi Tesisat hizmet ağını genişleterek kalitesini yükseltti.

İletişim; 0539 643 09 87 – 0532 355 99 93



Çine’de yaşayan Sucu Hafız lakabıyla bilinen Ömer Ali Gültekin’in evladı Üzeyir Gültekin ve evladı Ömer Can Gültekin ilçe halkına daha iyi hizmet verebilmek adına makine ve ekipmanlarını güçlendirdi. Kanalizasyon açma, kalorifer petek temizleme, güneş enerjisi, doğalgaz sıhhi tesisat ve çiftlik ekipmanları başta olmak üzere sıhhi tesisat alanında hizmet veren Hafızoğlu Gültekin Sıhhi Tesisat makine ekipmanlarına bir yenisini daha ekledi. Su kaçağı bulma alanında yeni ekipmanları ile uzmanlaştıklarını ve sonuca daha kolay bir şekilde ulaşarak sorunu çözümlediklerini belirten Ömer Can Gültekin, “Su kaçağı arızası ortamda rahatsızlık oluşturan bir durumdur. Bu durumu yok etmek isteyenler için cihazımız hazır. Yılların deneyim ve iş bilinciyle müşteri dostu çalışmalarımız devam edecek. Artık ev ve diğer mekanlarınızda ortaya çıkan su kaçaklarını kaliteli ve teknolojik su kaçağı tespiti cihazlarıyla çözen bir işletmeyiz. En kaliteli, nitelikli, işin ehli, profesyonel ve teknik çalışmalı su kaçak arızalarını en uygun fiyatlarla çözüme kavuşturuyoruz” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA