ÇİNE’DE GÜZELLİĞİN ADRESİ BEAUTY BY BESTE KANDEMİR GÜZELLİK SALONU
Eklenme : 18.07.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE GÜZELLİĞİN ADRESİ BEAUTY BY BESTE KANDEMİR GÜZELLİK SALONU

Çine’de Beauty By Beste Kandemir Güzellik Salonu güzelliğin yeni adresi oldu.

Güzellik Uzmanı Beste Kandemir ilçede güzelliğin yeni adresi oldu. Bay-Bayan olarak hizmet veren Beste Kandemir 4 yıldır almış olduğu eğitimlerin ardından ilçeye hizmet verebiliyor olmanın mutluluğunu yaşarken sektörde tecrübenin çok önemli olduğunu ve eğitimlerine devam ederek kendisini geliştirdiğini ifade etti.

Yenilenmek ve daha arınmış bir cilt isteyenler için sunduğu hizmetlerle misafirlerine ‘En Değerli Sensin’ diyen Beauty By Beste Kandemir Güzellik Salonu kendini daha da güzelleştirmek isteyen misafirlere özel sunduğu dünyada kabul görmüş ünlü markaların öncülüğünde yapılan özel cilt bakımı uygulamaları, zayıflama, epilasyon seansları ve daha pek çok hizmetiyle günün yorgunluğunu atmalarına yardımcı oluyor.

Güzellik Merkezi’nde güvenilir son uygulama yöntemlerine yer verdiklerini belirten ve Misafirlerin yüz ve cilt tipine uygun en doğru uygulamalar konusunda bilgilendirme yapılarak hizmet verdiklerinin altını çizen Beste Kandemir, “Kadınlarımızın yüz anatomileri ve detaylı cilt analizi sonucunda yapılacak uygulamaları belirliyoruz’’ dedi.

Hizmetlerine büyük bir özveri ve titizlikle devam eden Beste Kandemir Beauty By Güzellik Salonu her geçen gün yeni ve güvenilir tekniklerle misafirlerine yenilikler sunmaya devam ediyor.




Haber Resimleri





Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA