ÇİNE’DE GÜVENİN ADRESİ! OLCAY USTA: BU İŞİ HAKKIYLA YAPIYORUZ
Eklenme : 04.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE GÜVENİN ADRESİ! OLCAY USTA: BU İŞİ HAKKIYLA YAPIYORUZ

Çine’de hizmet veren Uysal Doğalgaz Mühendislik’in İşletme Sahibi Olcay Uysal, “Kalite ve güvenden taviz vermiyor. 7/24 hizmet ediyor, biz bu işi hakkıyla yapıyoruz” dedi.

İletişim: 0256 711 28 88 - 0552 433 42 85



Çine’de 4 yıldır doğalgaz faaliyetleri konusunda ilçe halkına hizmet eden Uysal Doğalgaz Mühendislik’in İşletme Sahibi Olcay Uysal, doğalgaz hizmetleri konusunda bilgiler aktardı. Doğalgaz hizmetlerinde kalite ve ustalık ile işçiliğin çok önemli unsurlar olduğunu ifade eden Olcay Uysal, “Bu işin mutfağından gelen birisi olarak Çine’de işimizi çok titiz ve ustaca gerçekleştiriyoruz. Bu konuda işçilikten kaçmıyor vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru için çalışıyoruz” dedi.

Çine’ye 2019 yılında geldiklerini belirterek 1 yıl boyunca doğalgazın ilçedeki faaliyetlerinin durmasından dolayı hiçbir şekilde iş yapamadıklarını ancak bu hizmeti ilçede gerçekleştirmek adına sabırla beklediklerini ifade eden Olcay Uysal, “Aslen Ankaralıyım. Bu işi yıllarca İstanbulda yaptım. 25 senelik İstanbul hayatımda ağır mekanik işlerimizde oldu. Anahtar teslim okul ve hastane projelerinde ustabaşı olarak çalıştım. İki sene Arnavutluk yaşantımda da bir hastane bir de otel bitirdik. Bu projeler benim için iyi birer tecrübe oldu kendimi geliştirmeme yardım etti. 2019 yılında yolumuz Çine’ye düştü. Çine’de doğalgaz faaliyetlerinin başlayacağı haberini alınca buraya yerleştik. Çine çok güzel bir memleket. Her İstanbullunun hayalini kurduğu ılıman, sıcak ve denize yakın bir memleket. Çine’ye geldiğimizde ilçenin batı kısmındaki çalışmalar bitmiş durumdaydı. İlçede doğalgaz faaliyetleri durduğu için bir sene hiçbir iş yapmadan sabır ile bekledik. Bu arada arkadaşlar edindik, boş durmadım ilçeye kendimi tanıttım. Çine’de yaptığımız işlerde tecrübemizi kullandık. Bir iş ikinciyi, ikinci iş üçüncüyü getirdi. Buda nasıl oldu, işimizi düzgün yaptığımız için. Tabi herkesi memnun etmek mümkün olmuyor ancak biz her şartlarda tecrübemizi kullanarak sonuca varıyoruz. Bu da bizim bu işi bildiğimiz anlamına geliyor. 7/24 Çinelilere hizmet veriyoruz. Burada yaşıyoruz ve müşterilerimiz bize kolayca ulaşabiliyor. Bu işin mutfağından geliyor olmam ise bana ayrı bir ayrıcalık sunuyor. Akşamları çoğu kez bizzat sorun gidermek anlamında müşteriye gitmişliğim çoktur” şeklinde konuştu.

“DOĞALGAZDAN ÖNCE EVİN İZOLASYONU ÇOK ÖNEMLİ”

Olcay Uysal, doğalgaz hizmetlerinden faydalanmak isteyen vatandaşların önce evlerini izole etmeleri gerektiğini ifade etti. Uysal, “Doğalgaz hizmetlerinden faydalanmak isteyen vatandaşlarımızın yapacağı ilk iş evlerini izole etmeleri. Ev izolasyonunun gerçekleştirilmesinin ardından doğalgaz hizmetinden faydalansınlar. Böylelikle ev daha iyi ısınmış olur buda doğalgaz tüketimini azaltacağı için ekonomik olarak da faydası dokunur. Ayrıca doğalgaz hizmetlerinden faydalanacak olan vatandaşlarımıza tavsiyem araştırmadan bu işi hemen birisine teslim etmesinler. Bilinmiş markaları kullansınlar. Kaliteden, işçilikten ödün vermesinler. Evlere ne kadar zarar verilmiş, kırdıkları yeri kapatmışlar mı, işi kaç günde bitirmişler? Gaz kaç günde açılmış? Geri dönüş yapılmış mı? Bunlar çok önemli” dedi.

ENERYA ÇİNE’DE NEYİ YANLIŞ YAPIYOR?

Olcay Uysal ayrıca Enerya’nın Çine’de altyapı çalışmaları esnasında bir yanlışı sürdürdüğünü belirtti. Uysal, “Doğalgaz dağıtım şirketi Enerya altyapı için bir sokağa girdiğinde servis kutularını sadece doğalgaz abonesi olan evlerin önüne koyuyor. Yani altyapısı biten sokaktan daha sonra doğalgaz abonesi almak isteyen bir ev olur ise önce kazılan o sokak yine yeniden kazılıyor. Bu hem yolda hasara yol açıyor hem de Enerya’ya maddi anlamda yük oluyor” dedi.

ÇİNE’NİN DAMADI DOĞALGAZ HİZMETİ VERİYOR OLMANIN GURURUNU YAŞADIĞINI İFADE ETTİ

Çine’de baba mesleğini icra eden Anıl Uysal, “Senelerdir bu işi yapıyoruz. Benim ustam babam. Çine’ye geldik, bekledik, sabrettik. Şu anda doğalgaz Çine’de yaygınlaştı. Kendimize göre çevre edindik. Tek adres Uysal Doğalgaz. İşimizi severek yapıyoruz. Çine’ye hizmet vermekten gurur duyuyoruz” diye konuştu.


Haber Resimleri














Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA