ÇİNE'DE GERÇEK ETLİ ÇİĞ KÖFTE HASRETİNE SON
Eklenme : 18.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE GERÇEK ETLİ ÇİĞ KÖFTE HASRETİNE SON

Lezzetli mutfağı ile gönüllerde taht kuran Yağmur Tekeş, etli çiğ köfte sevenlerin hasretine son veriyor.

İletişim; 0553 896 00 09



Çine’de yaşayan Yağmur Tekeş’in mutfaktaki hamaratlığı ve el becerisi ile ortaya çıkarmış olduğu leziz tatlar ilk olarak ailesini sonra komşu ve akrabalarını ve ardından da damak tadına düşkün Çine halkının takdirini topladı. 5 yıl önce Yağmur hanımın ev mutfağında başlayan hikaye açmış olduğu iş yeri ile adeta romana dönüştü. Çevresindeki insanlar ve sevdiklerine çeşitli enfes tatlar hazırlayarak girmiş olduğu bu yolculuğu lezzet durağı haline dönüştürerek mutfağını halka arz eden Yağmur Tekeş, Çine Modern Peynirci Halindeki ‘Yağmur’un Lezzetli Dünyası’ adlı iş yerinde hizmetlerini taçlandırdı. Günlük taze gıdalardan özenle hazırlamış olduğu soğuk meze çeşitleri, içli köfte ve sarmaları afiyetle sofraları şenlendiren Yağmur Tekeş etli çiğ köfte sevenlerin hasretine de son verdi.

Yağmur Tekeş, “Ben ve ailem etli çiğ köfteyi çok seviyoruz. Türk mutfağının meşhur lezzeti etli çiğ köfte hakkı verilerek yapıldığında gerçekten eşsiz bir lezzet. Etli çiğ köfte seven müşterilerim baş tacım. Maalesef yapması çok zahmetli olduğu için 4 kilo ve üzeri sipariş alabiliyorum. 4 saate yakın olarak yoğurduğum etli çiğ köftem için bulgur, acı ve bazı baharatları ise Urfa’dan özel olarak getirttim” şeklinde konuştu. (Yusuf Girgin)


Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA