ÇİNE'DE GELECEĞİN ŞÜKRAN GÜNGÖRLERİ YETİŞİYOR
Eklenme : 07.07.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE GELECEĞİN ŞÜKRAN GÜNGÖRLERİ YETİŞİYOR

Çineli çocukların yaz tatillerini verimli geçirebilmeleri amacıyla hayata geçirilen yaz etkinlikleri çerçevesinde açılan Drama Kursu’nda, geleceğin tiyatrocuları yetişiyor.  

Çine Belediyesi tarafından çocukların hem eğlenip hem de ilgi duydukları alanda kendilerini geliştirebilmeleri için başlatılan yaz etkinlikleri çerçevesindeki kurslar öğrencilerin yoğun katılımıyla devam ediyor. Drama, İngilizce, yüzme ve futbol olmak üzere 4 ayrı branşta açılan kurslarda alanında uzman eğitmenler çocukları geleceğe hazırlıyor. Bu çerçevede açılan Drama Kursu’nda ise geleceğin tiyatrocuları yetiştiriliyor. Haftada 3 gün Drama Kursu’na katılan Çineli öğrencilerin doğaçlama gösterileri ise renkli görüntülere sahne oluyor. Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kurslara devam eden öğrenciler küçük yaşta sahne tozu yutarken, yetenekleriyle de dikkat çekiyor.

BAŞKAN DİNÇER: GELECEĞE ÜMİTLE BAKIYORUZ

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, belediye bünyesinde açılan kurslarda çocukların azim ve çalışkanlığını gördükçe mutlu olduklarını ifade ederken, “Geleceğe ümitle bakıyoruz. Çocuklarımızı sosyal aktivitelerde böylesine mutlu görüyor olmak bize gurur veriyor” dedi.




Haber Resimleri















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine gündem spor

Yazılım EMA