ÇİNE'DE GAZİLER UNUTULMADI
Eklenme : 19.09.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE GAZİLER UNUTULMADI

Çine’de 19 Eylül Gaziler Günü dolayısı ile çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.  

 

19 Eylül Gaziler Günü, Hükümet Meydanı’nda gerçekleştirilen tören ile kutlandı. Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Büstü’ne çelenk sunumu gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam eden törende günün anlam ve önemimi belirten konuşmayı polis memuru Gazi Mustafa Uzun yaptı. Uzun, “Dün olduğu gibi bugünde aynı inançla bu aziz vatanın birliğine ve bölünmezliğine, milli değerlere saldırılara karşı her zaman kanımızı akıtmaya canımızı feda etmeye hazırız” dedi. Törende öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Törene; Çine İlçe Kaymakamı Murat Büyükköse, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Baro Temsilcisi Avukat Aylin Aytepe, Çine İlçe Emniyet Müdürü Öner Oflaz, Çine İlçe Jandarma Komutanı Memiş Arı, Çine Cumhuriyet Savcısı Umut Dinçer, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, gaziler ve yakınları, STK temsilcileri, kurum müdürleri katıldı.

GAZİ AİLELERİNE KAHVALTI VERİLDİ

Törenin ardından ilçe protokolü ve gazi aileleri Köfteci Onur’da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda konuşan Çine Kaymakamı Murat Büyükköse, “Öncelikle hayatta olmayan gazilerimize ve şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hayatta olan Gazilerimize ve ailelerine uzun ömürler diliyorum. Burada görev yaptığımız süre içerisinde bütün kamu kurumlarımızın kapıları her daim sizlere açık olacaktır. Devletimizin bütün imkanları sizlerin emrinizde ve seferberliğinde olamaya devam edecektir. En kısa zamanda birebir evlerinizde sizleri ziyaret etme fırsatımız olacaktır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün Gazilerimizin Gününü tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA