ÇİNE'DE FUTBOLA KADIN ELİ DEĞDİ
Eklenme : 30.04.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE FUTBOLA KADIN ELİ DEĞDİ

Altınordu Çine Futbol Okulu ve Pilot Takımı Evciler Spor'da eğitimlerine başlayan futbol antrenörü Helin Durmaz ilçenin ilk kadın futbol takımını kurmak için kolları sıvadı.



Manisa doğumlu Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Türkiye Kadınlar 3. Lig Eski Futbolcusu ve futbol antrenör belgesine sahip Helin Durmaz Altınordu Çine Futbol Okulu ve Pilot Takımı Evciler Spor çatısı altında Çine'nin ilk kadın futbol takımını kurmak için kolları sıvadı.

ÇİNE'DE KIZ FUTBOL TAKIMI HAZIRLIĞI

Antrenörlük deneyimine Altınordu gibi Türkiye'nin güzide ve özel alt yapı futbol camiasında başlamasının çok güzel ve çok özel bir duygu olduğunu ifade eden Antrenör Helin Durmaz, "Burada Altınordu Çine Futbol Okulu pilot takımında hem U11 hem U12 gruplarında çalışıyorum. Ancak amacım özellikle bu kulüpte bir kadın Futbol takımı kurmak. Onun icin futbolu seven 5 ile 15 yaş arasındaki tüm kızlarımızı kramponlarını giyerek futbol sahamıza bekliyorum" dedi. 

ŞAHİN: HAYDİ KIZLAR SAHAYA

Altınordu Çine Futbol Okulu Koordinatörü Erkan Şahin, "Bünyemizde spor akademisi mezunu Antrenör Emrecan Aslan'dan sonra Helin Durmaz hocamızı da aramızda görmek bizleri mutlu etti. Tüm kızlarımızı da artık antrenmanlarımıza bekliyoruz. Çalışmalarımız yaz kış demeden devam ediyor. Haydi kızlar yeşil sahalarda artık sizlerde varsınız" şeklinde konuştu.


Haber Resimleri














Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA