ÇİNE'DE eTWİNNİNG KALİTE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
Eklenme : 21.10.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE eTWİNNİNG KALİTE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Çine Milli Eğitim konferans salonunda ‘2021 Yılı eTwinning Kalite Etiketi’ ödül töreni düzenlendi.



Gerçekleştirilen törende 26 adet Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketi Ödülü ve 10 adet Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Okul Levhası sahiplerini buldu. Törene Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Binay Erkun, Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır, Çine Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Ertaş, Muhammet Karaatmaca, Ayşe Aktaş, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Program saygı duruşu ile İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Nilgün Tuna açılış konuşmasın yaptı. Programda Fatma Öz Anaokulu’ndan Zehra Taşdelen, Akçaova Ortaokulundan Okan Aksoy ve Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesin’den Mehmet Ali Sarıdoğan yapmış oldukları projeleri tanıttılar. Konuşmalar ardından protokol üyeleri tarafından öğretmenlere ve okul müdürlere ödülleri takdim edildi.

“eTwinning aynı zamanda bir marka oluşumu”

Tüm emeği geçen öğrenci, öğretmenlere ve okul müdürlerine teşekkürlerini sunan Çine Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan konuşmasında; “İlçemizde 18 öğretmenimizin 21 Ulusal Kalite Etiketi ve 5 Avrupa Kalite Etiketi ile projelerini taçlandırmışlardır. Her yıl bu sayımız ikiye katlanmaktadır. Vizyon sahibi, kendini sürekli yenileyen ve genişleten siz değerle okul müdürlerimi ve kıymetli öğretmenlerimi, canı gönülden kutluyorum. İşbirlikçi öğrenme projesi olan eTwinning, Avrupa ülkeleriyle okul ortaklığının kurulması, ulusal ve uluslararası iletişim ve işbirliği oluşması açısından önem arz ediyor. Öğretmenlerimizin kendilerini mesleki yönden geliştirme imkanı bulurken öğrencilerimizin ise bilişim teknolojileri, yabancı dil becerileri gibi konularda güçlü bir öğrenme deneyimi yaşıyorlar. Farklı kültürleri tanıyarak bakış açılarını geliştiriyorlar. eTwinning aynı zamanda bir marka oluşumu. Çok iyi niteliklere sahip projeleri oluşturan okullarımız ve öğretmenlerimizin aldıkları Avrupa ve Ulusal Kalite ödülleri ile bir nevi eğitimin markası haline gelip emsallerine örnek teşkil ediyorlar. Okul yöneticisi, öğretmen ve öğrencilerimizin motivasyonu artıyor. Bu sayede eğitim kalitemiz daha da yükseliyor. Birlikte yürüdüğümüz bu yolda öncelikle öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve desteklerinden dolayı idarecilerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Ödül alan okul ve öğrenmenler

2020-2021 eğitim ve öğretim yılında yapılan eTwinning projeleri kalite etiketi başvuru sonuçlarına göre ; Akçaova İlkokulu öğretmeni Şerife Demirbaş, Akçaova Ortaokulu öğretmenleri Gamze Aksoy, Zeiha Seven, Okan Aksoy, Atatürk İlkokulu öğretmenleri Fikriye Özkaya, Süheyla Karademir, Çaltı İlkokulu öğretmeni Fatma Pekaydın, Madran Anadolu Lisesi öğretmenleri Fahri Çetin, Tülay Yıldız, Muhsin Kalkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Neslihan Erincik, Hüseyin Özkan İlkokulu öğretmeni Semra Odabaşı, Mehmet Emin Ünel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Mehmet Ali Sarıdoğan, Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi öğretmenleri Nilgün Tuna, Semra Alkan, Uğur Yağcı, Öğretmen Fatma Öz Anaokulu öğretmeni Zehra Taşdelen, Bilge Ünaldı’ya Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketi Ödülü verildi. Okul müdürlerine, Akçaova İlkokulu Müdürü Seyfettin Çelik’e, Akçaova Ortaokulu Müdürü Yavuz Karaaslan’a, Atatürk İlkokulu Müdürü Korhan Karaca’ya, Çaltı İlkokulu Müdürü Firdevs Karaman’a, Madran Anadolu Lisesi Müdürü Bayram Cesur’a, Muhsin Kalkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Seyhan Beyhan’a, Hüseyin Özkan İlkokulu Müdürü Özgür Soğancı’ya, Mehmet Emin Ünel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Özcan Güvenç’e, Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Necati Alkan’a, Öğretmen Fatma Öz Anakulu Lisesi Müdürü Ümran Köksal İmal’a projelerin niteliğine göre Ulusal ya da Avrupa Kalite Etiketi Okul Tabelası takdim edildi. Ayrıca, eTwinning Özel Ödülleri Meslek Lisesi kategorisinde CAREER CLUBS projesi birinci ödülünü alan Mehmet Emin Ünel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Mehmet Ali Sarıdoğan’a plaket verildi.

 


Haber Resimleri

















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA