ÇİNE'DE EŞSİZ BİR LEZZET ATOM KOKOREÇ
Eklenme : 28.09.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE EŞSİZ BİR LEZZET ATOM KOKOREÇ

Çine’de bir süredir müşterilerine vermiş olduğu memnuniyet ile takdir toplayan ve dikkatleri üzerine çeken Kokobos İşletme Sahibi Levent Madran ‘Atom Kokoreç’ ile ilçe halkını yeni bir lezzet ile buluşturdu. ‘Atom Kokoreç’ eşsiz lezzeti, sağlıklı bir gıda tercihi ile çok sevilen ve aranan lezzetler arasındaki yerini aldı.

KREDİ KARTI GEÇERLİDİR!!!

Alo Paket; 0507 701 70 77



'Çine’de Kokoreçin Vazgeçilmez Adresi’ sloganı ile yola çıkan ve Çine Ziraat Odası Hal Tesisleri’ndeki adresinde müşterilerine hizmet veren Kokobos ‘Atom Kokoreç’ tercihi ile ilçede olmayan bir lezzeti müşterileri ile buluşturdu. İçerisinde uykuluk bulunan hayvanın ince bağırsağından yapılan ve yağ oranı çok az olan atom kokoreç hafif ve mideyi rahatsız etmeyişi ve lokum gibi lezzeti ile tercih edilen gıda ürünü haline geldi.

‘Çine’de artık atom kokoreç sevenler grubu bile kurula bilinir’ diyerek atom kokoreçin çok sevilen bir gıda ürünü olduğunu belirten Levent Madran, “Kokoreçlerimizi kuyuda özenle pişiriyor ve hazırlıyoruz. Kokoreçin yanı sıra Çine Köftesi ve sucuk ekmek hizmetlerimizde mevcut. Mangalımız her gün sabah 10.00’da yanıyor. Gece saat 3’e kadar hizmet veriyoruz. Atom kokoreç çok sevilen bir ürün. Bu lezzeti ilçemize kazandırdığımız için mutluyuz. Malımızın sonuna kadar arkasındayım. Atom kokoreç mideyi asla rahatsız etmez. Bunun garantisini veriyoruz. Kimseyi kötülemiyoruz ama biz kokoreçlerimize fazla baharat koymuyoruz. Çünkü işimizi hakkı ile yapıyoruz” şeklinde konuştu. (Yusuf Girgin)


Haber Resimleri


















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA