ÇİNE'DE ESRARENGİZ KADIN SIRRA KADEM BASTI!
Eklenme : 24.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE ESRARENGİZ KADIN SIRRA KADEM BASTI!

Çine’de akşam saatlerinde Adnan Menderes Bulvarı asfalt üzerinde esrarengiz bir kadının trafiği tehlikeye atması ve korku filminde yer alan Samara isimli karakteri andırması dikkat çekerken, bir anda gözden kaybolması şok etkisi yarattı.



Çine Sanayi Sitesi’nde hizmet veren İçözler Yağ Personeli Mehmet Çatak işletmeyi kapatarak evine dönerken ilginç bir olaya tanıklık etti. Çatak, bir kadının bulvar üzerinde tehlike yaratacak hareketlerine şahit oldu. Çatak, olayı basın mensuplarına bildirdi. Çine Yurt Gazetesi olarak olay yerine intikal ettik. Aynı zamanda Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de harekete geçti. Görüntülenen kadın, bir korku filminde yer alan Samara adlı karaktere benzeyen davranışlarıyla dikkat çekti. Gizemli kadın, görüntülendiği o an ilginç ve dikkat çekici olmasına rağmen kameralarımıza bir müddet yansımasına izin verirken esrarengiz bir şekilde Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin olay yerine intikal etmelerinden birkaç saniye önce gözlerden kayboldu.

Resmi kayıtlara geçemeyen fakat kamera kayıtlarına yansıyan bu görüntüler ilçede bir sır olarak gizemini koruyor.

Görüntülerde, kadının korkutucu bir şekilde çok yavaş hareket etmesi, bir ileri bir geri gelmesi ve saçlarının gözlerinin önünü örtmesi yer alıyor. Bu görüntüleri çektiğimiz esnada 15 saniye içerisinde sırra kadem basması akıllara durgunluk veriyor. Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ve gazetemizin tüm çabalarına rağmen kadına henüz ulaşılmış değil. (Yusuf Girgin)


Haber Resimleri























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA