ÇİNE’DE ERBAKAN İÇİN 100 BİN İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI! BAŞKAN ÇINAR HALKA SESLENDİ
Eklenme : 22.03.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE ERBAKAN İÇİN 100 BİN İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI! BAŞKAN ÇINAR HALKA SESLENDİ

Yeniden Refah Partisi Aydın İl Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Sorumlusu aynı zamanda Yeniden Refah Partisi Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Çınar, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan için gereken 100 bin imza kampanyasına destek olarak vatandaşlara çağrıda bulundu.



Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, cumhurbaşkanlığı adaylığı için Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) başvuruda bulundu. Erbakan’ın Cumhurbaşkanı Adayı olabilmesi için 100 bin imza gerekirken bu anlamda kampanya başlatıldı. Yeniden Refah Partisi Aydın İl Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Sorumlusu aynı zamanda Yeniden Refah Partisi Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Çınar, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan için gereken 100 bin imza kampanyasına destek olarak vatandaşlara çağrıda bulundu.

Başkan Yusuf Çınar yapmış olduğu açıklamasında şunları söyledi; Sayın Genel Başkanımız Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan Bey’in açıklamaları doğrultusunda kamuoyunda da bilindiği üzere 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlere Genel Başkanımız Sayın Muhammed Ali Fatih Erbakan Bey liderliğinde tüm seçim bölgelerinde hiçbir ittifaka dahil olmadan müstakil olarak girme kararı almış bulunuyoruz. Yasal prosedürler gereği Genel Başkanımız Sayın Muhammed Ali Fatih Erbakan Bey’i Cumhurbaşkanı Adaylığına taşımak için 100 bin imzaya ihtiyaç duyulmaktadır. 22-27 Mart 2023 tarihleri arası 5 günlük gibi kısa bir sürede Genel Başkanımız Sayın Dr. Muhammed Ali Fatih Erbakan Bey’i Cumhurbaşkanı Adayı olarak görmek ve bizlere bu süreçte destek olmak isteyen tüm teşkilat üyelerimizi, gönüldaşlarımızı ve halkımızı başta Çine olmak üzere Aydınımızın tüm ilçelerinde ilçe seçim kurullarına giderek Sayın Muhammed Ali Fatih Erbakan Bey’i Cumhurbaşkanı Adayı olarak görmek istediklerini belirtmek üzere ilçe seçim kurullarına davet ediyorum. Bu süreçte bize destek veren, destek vermek isteyen tüm halkımıza şükranlarımızı bir borç biliyor, selametler diliyor, tüm İslam Aleminin Ramazan-ı Şerifini de en içten dileklerim ile kutluyorum.


Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA