ÇİNE'DE EMNİYET KEMERİNİN ÖNEMİNİ YAŞAYARAK ÖĞRENDİLER
Eklenme : 23.05.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE EMNİYET KEMERİNİN ÖNEMİNİ YAŞAYARAK ÖĞRENDİLER

Çine İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen etkinlik ile emniyet kemerinin önemi uygulamalı olarak anlatıldı.



Denizli İl Jandarma Komuanlığı’ndan temin edilen simülasyon aracı ile meydanda emniyet kemerinin önemi anlatıldı. Çine İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerce düzenlenen etkinlikte öğrenci ve vatandaşlar farklı bir deneyim yaşadı. Jandarma görevlileri tarafından 15 kilometre hızla 360 derece döndürülebilen simülasyon aracına binen öğrenci ve vatandaşlar emniyet kemerinin önemini yaşayarak farkına vardıklarını bildirdi. Etkinliğe Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut da katıldı. Karabulut, “Burada emniyet kemerinin ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlama şansı bulduk. Araç ters döndüğünde sizi tutan tek şey emniyet kemeri. Trafik kurallarına uyarsak bu tür olumsuz durumlarla karşılaşma şansımız çok daha azalır. Çine İlçe Jandarma Komutanlığına ve Çine İlçe Emniyet Müdürlüğüne bu aracı ilçemize getirdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.


Haber Resimleri












Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA