ÇİNE’DE ELİM BİR TRAFİK KAZASINDA ÖLEN GENÇLER EBEDİYETE UĞURLANDI
Eklenme : 01.08.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE ELİM BİR TRAFİK KAZASINDA ÖLEN GENÇLER EBEDİYETE UĞURLANDI

Çine’de elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Olkan Yetişkin ve Batuhan Sönmez sevenleri tarafından ebediyete uğurlandı.



Kaza gece 04.00 sıralarında Kavşit Mahalle yolunda meydan geldi. Kavşit Mahallesinden Çine merkeze gelmekte olan 30 yaşındaki Olkan Yetişkin yönetimindeki 09 LR 781 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybetmesini sonucu kaza yaptı. Olkan Yetişkin ve otomobil içinde bulunan 19 yaşındaki Batuhan Sönmez olay yerinde hayatını kaybetti. Olkan Yetişkin Çarşı Merkez Camisinde Batuhan Sönmez ise Bereket Mahalle Camisinde olmak üzere öğle namazına müteakip cenaze töreni gerçekleştirildi. Olkan Yetişkin Soğancılar Mezarlığı’nda Batuhan Sönmez ise Bereket Mezarlığı’nda sevenlerinin eşliğinde toprağa verildi. Olkan Yetişkin’in cenaze törenine Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ve CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, CHP Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tayfun Cesur'da katıldı. 


Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA