ÇİNE'DE EKMEĞE ZAM BEKLENİYOR! EKMEK 3 TL'YE SATILACAK
Eklenme : 07.03.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE EKMEĞE ZAM BEKLENİYOR! EKMEK 3 TL'YE SATILACAK

Aydın’ın merkez ilçesi Efeler’de 230 gramı 2 lira 50 kuruştan satılan ekmeğin gramajı 210 grama düşürülerek 3 TL’den satılacak iken bu zammın Çine’de de uygulanacağı öğrenildi.

Son olarak Aydın'da ekmeğe zam yapıldı. Zam haberini Aydın Fırıncılar Odası Başkanı Kemal Akdağ açıkladı. 8 Mart Salı günü uygulanmaya başlayacak yeni fiyat tarifesine göre, 230 gramı 2 lira 50 kuruşa satılan ekmek artık 210 gram olacak ve 3 liradan satılacak.

Fırıncıların maliyetlerindeki durdurulamayan artış, ekmek fiyatlarına yeni zamlar olarak yansımaya devam ediyor. 8 Mart Salı günü uygulanmaya başlayacak yeni fiyat tarifesine göre, 230 gramı 2 lira 50 kuruşa satılan ekmek artık 210 gram olacak ve 3 liradan satılacak. Aydın Fırıncılar Odası Başkanı Kemal Akdağ, buğday fiyatlarının yüzde 40 artığını, elektrik ve doğalgaz fiyatları yükseldiğini belirterek fırıncı esnafının zam yapmaktan başka seçeneği kalmadığını belirtti. Efeler’de uygulanacak olan bu zammın Çine’deki fırıncılar tarafından da uygulanması bekleniyor.




Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


ekmek zam

Yazılım EMA