ÇİNE’DE DEMİR EMLAK TECRÜBESİ İLE GÜVEN İNŞA ETMEYE DEVAM EDİYOR
Eklenme : 24.08.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE DEMİR EMLAK TECRÜBESİ İLE GÜVEN İNŞA ETMEYE DEVAM EDİYOR

Çine’nin ilk resmi emlakçısı olarak 2005 yılından bu yana faaliyet gösteren Demir Emlak bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu projeler ile güven inşa etmeye ve sektörde öncü olmaya devam ediyor.

Ercan Demir: 0506 167 28 08 - Mustafa Demir: 0538 414 68 69 



Çine Akçaova Belediyesi Eski Fen İşleri Müdürü Ercan Demir ve babasının izinden ilçeye hizmet etmeye gayret gösteren evladı Mustafa Demir’e ait Demir Emlak’ın bugüne kadar inşa etmiş olduğu konutlar gurur ve güven kaynağı oldu. 2006’dan 2013’e kadar müteahhitlik yapan Ercan Demir örnek projeleri ile takdir görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 24 dairelik Mutlu Kent, 26 dairelik Rüya Kent, 29 dairelik Asmalı Bahçe, 48 dairelik Zirve Kent, İbrahim Kavağı Göleti, Madran Baba RGT Enerjiye ait Rüzgâr Enerji gülleri inşaatı yol ve idari binaları, Milas Labranda 10 megabayt Rüzgâr Enerji yol inşaatı, 128 dairelik Kıroba Evleri gibi birçok projeye imza attıklarını ifade eden Ercan Demir, Çine’ye ilk akıllı binaları inşa etmenin de ayrıcalığını yaşadıklarını belirtti. İnşa ettiği binaların ilk günkü gibi değerini koruduğu Demir Emlak’ın İşletme Sahibi Ercan Demir kaliteden ödün vermeden 16 yıl belediye olmak üzere 36 yıllık tecrübesi ile ilçede tecrübe ve güven ile farklı projeler inşa etmeye devam edeceklerini söyledi.

“MUTLAKA BİZE DANIŞIN”

36 yıllık tecrübe ile konut alım satımında da ciddi anlamda yol kat ettiklerini belirten Ercan Demir, “Emlak alım satım, inşaat tadilat ve tamirat işleri, kat irtifakı, plan, kat mülkiyeti, proje, cins değişikliği, tapu takip işleri ve inşaat tadilat işleri uzmanlık alanlarımız. Siz değerli ilçe halkımıza layık güvenilir ve takdir toplayan hizmetlerimize devam edeceğiz. Malınızı değerinde alıp değerinde vermeye garanti veriyoruz. Bize danışın bize danışmadan lütfen emlak alım satımı gerçekleştirmeyin” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri









Ahmet aslan 25.08.2024 02:03
Alış veriş yaparken birkaç düşünün


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine DemirEmlak

Yazılım EMA