ÇİNE'DE CUMHURİYET TURNUVASI GURUR YAŞATTI
Eklenme : 25.10.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE CUMHURİYET TURNUVASI GURUR YAŞATTI

Çine'de 100. Yıl Cumhuriyet Kupası ve Kaymakamlık Turnuvası sona erdi.



Cumhuriyetin 100. yılı şerefine düzenlenen turnuvanın final müsabakasını Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tarım İlçe Müdürlüğü gerçekleştirdi. Finalde müsabakanın ve turnuvanın galibi 3-1'lik set üstünlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Turnuvanın birinciliğini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Voleybol takımı kazandı. Birinci olan takım kupasını Çine İlçe Kaymakamı Murat Büyükköse'nin elinden aldı.

Turnuvanın ikincisi İlçe Tarım Müdürlüğü kupasını Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan'ın elinden aldı. Üçüncülük ise Çine Devlet Hastanesi takımının oldu. Üçüncülük kupasını Çine İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Dinçer takdim etti. 

Çine İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Dinçer; "Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir turnuvayı final müsabakasıyla sona erdirdik. Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederim. Turnuvanın organizasyonunu bize yakışır şekilde yapmaktan dolayı mutluyuz. Turnuvada tüm müsabakaların dostluk içerisinde ve seyir zevki yüksek geçmesi bizleri mutlu ediyor. Bu tür turnuvalarla insanlarımızı sporun içerisinde tutmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 


Haber Resimleri




















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Spor Cumhuriyet

Yazılım EMA