ÇİNE'DE 'ÇİNESPOR KULÜBÜ' KURULDU
Eklenme : 02.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE 'ÇİNESPOR KULÜBÜ' KURULDU

Çine’de eğitim veren beden eğitimi öğretmenleri ve futbolseverler tarafından ‘Çinespor Kulübü’ kuruldu.



Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Yıldırım, emekli sınıf öğretmeni ve aynı zamanda antrenör Bülent Dalman, Çine İlçe Milli Eğitim Şefi Kasım Çamcıoğlu, Akın Şahin, Mevlüt Uyar, Gülsan Küçük, Sevil Harman, Naime Uyar, Ahmet Harman, Serkan Sevinç, Engin Yaşa, Göksel Güneş, Necati Uyan, Necamettin Tamcı bir araya gelerek Çinespor Kulübünü kurdu.

Yıllarca çeşitli spor camialarının oyuncusu, yöneticisi ve taraftarı olarak bir araya geldiklerini ve Çine sporuna hizmet etmek istediklerini ifade eden Kulüp Başkanı Kasım Çamcıoğlu takımın kuruluş hikayesini anlattı. Başkan Çamcıoğlu; “Spor sevdalıları olan bizler Çinespor Kulübü’nün kurucu üyeleri arasında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kulübümüzün amaçlarının başında çocuklarımızın iyi arkadaş ortamında büyümelerini sağlayarak onları sporun evrensel ilkeleri olan saygı sevgi duygularını geliştirerek günümüz kötü alışkanlıklarından uzak tutmak, çocuklarımızın sosyal çevrede arkadaşlarıyla kaynaşarak büyümelerini ve gelişimlerini sağlayarak Çine ve ülkemiz futboluna kazandırmak geliyor.

Kulübümüzün kurucu üyeleri olan başta Avukat Gülsan Küçük'e, Sevil Harman'a ve Naime Uyar'a kadınların ve annelerin sesi olarak toplumsal projemizde yer aldıkları için diğer kurucu üyelerimiz olan Mevlüt Uyar'a, Ahmet Harman'a, Serkan Sevinç'e, Akın Şahin'e, Engin Yaşa'ya, Necati Uyan'a, Göksel Güneş'e, Necabettin Tamcı'ya ve kulüp üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

“ÇİNE’DE KULÜP SAYISI ARTMALI”

Tarım Sanayi Spor Kulübünde yöneticilik yıllarında spor kulüplerinin sayısının çokluğunu hatırlatan Başkan Çamcıoğlu, “İlçemizdeki spor kulüplerinin sayısının artmasını diliyoruz. İlçemizdeki tüm takımlarımıza ilçe sporuna verdikleri hizmetlerden dolayı kutluyor ve şükranlarımızı sunarak teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri










Ali İsmail Korkmaz 02.02.2023 19:43
Keşke Bu Kadar İnsan Kulüp Kurmak Yerine Yıllardır Tek Marka Çine Kadranspor Kulübüne Destek Olsa


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA