ÇİNE’DE BU İŞİ 90’LI YILLARDAN BU YANA YAPIYORLAR! ÇİNE KÖFTESİNİN YENİ ADRESİ SEVER KARDEŞLER
Eklenme : 21.09.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE BU İŞİ 90’LI YILLARDAN BU YANA YAPIYORLAR! ÇİNE KÖFTESİNİN YENİ ADRESİ SEVER KARDEŞLER

Çine’de yaşayan ve kendilerini Meşhur Çine Köftesi’ne adayan İlhami ve Rahmi Sever kardeşler damak tadına düşkün ve Çine Köftesi sevenlere yeni açmış oldukları işyerlerinde hizmet vermeye başladı.

Alo Paket: 0543 268 10 06 – 0535 523 53 43



Çine’de 1990’lı yıllardan bu yana Meşhur Çine Köftesi sektöründe hizmet veren İlhami ve Rahmi Sever kardeşler Aydın-Muğla Karayolu Çine Adnan Menderes Bulvarı’nda bulunan üst geçidin hemen yanında açmış oldukları yeni iş yerinde hizmetlerine başladı. Daha önce çeşitli adreslerde Meşhur Çine Köftesi’ni sevenlerine sunan Sever kardeşler kalite ve lezzetten ödün vermediklerini ifade etti.

KÖFTEYİ KENDİLERİ HAZIRLIYOR

Çine Köftesi’ni kasaptan hazır olarak temin etmediklerini belirten İlhami ve Rahmi Sever kardeşler, “Köftemizi kendimiz hazırlıyoruz. Kasaptan almış olduğumuz kıymayı kendi ellerimiz ile Çine Köftesi’ne dönüştürüyoruz. El emeği ve ustalık ile hazırlanan köftelerimizde hiçbir şekilde masraftan kaçmıyor ve kaliteden ödün vermiyoruz. Köftemizi yiyen ve ‘işte gerçek Çine Köftesi budur’ diyen müşterilerimiz var. Yıllardır kendimizi bu işe adadık ve işimizi en düzgün şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Yeni iş yerimiz tüm müşterilerimize hayırlı uğurlu olsun. İşletmemizde Çine Köftesi haricinde çöp şiş, sucuk, pirzolamızda mevcuttur” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri













Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA