ÇİNE 5. GELENEKSEL BOĞA GÜREŞİ GEÇEKLEŞTİRİLDİ MUHAMMET DEMİR GÜREŞ AĞASI SEÇİLDİ
Eklenme : 28.11.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE 5. GELENEKSEL BOĞA GÜREŞİ GEÇEKLEŞTİRİLDİ MUHAMMET DEMİR GÜREŞ AĞASI SEÇİLDİ

Çine’de düzenlenen Boğa Güreşinde, EYSİM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, açık arttırma ile Güreş Ağası seçildi.



Birçok sponsor ve Çine Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşen ve Ege Bölgesi’nden 70 ünlü boğanın arenaya çıktığı 5. Geleneksel Çine Boğa Güreşleri, sevenleri tarafından büyük ilgi gördü. Hayırsever kişiliği ile bilinen hem sosyal hem de eğitim ve kültürel faaliyetlerine verdiği desteklerle ilçede sevilen isim olan EYSİM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir açık arttırma ile Güreş Ağası seçildi. Yeniden Güreş Ağası seçilen EYSİM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, güreşlerin güvenliğinde önemli rol oynayan Çine Jandarma Komutanlığı personeline teşekkür etti.

Çine Cumhuriyet Mahallesi’ndeki hayvan pazarı güreş arenasında gerçekleşen güreşe; MHP MKYK Üyesi Burak Pehlivan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, Kömürcüoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu, Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, MHP İlçe Başkanı Kazım Oluç ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA